top of page

Ekonomiska tjänster för dig och ditt företag

Skräddarsydda lösningar just för dig

Familjeföretag med kontor lokalt i Göteborg

Prisgaranti

En person som sitter med en laptop vid sitt skrivbord

                DIN REDOVISNINGSBYRÅ           I GÖTEBORG

Om oss

OM OSS

Spårvagn lisebergslinjen Göteborg

Jag som driver MCI Redovisningsbyrå heter Peter Dellhage. Jag har drivit eget företag inom olika branscher sedan -84 och brinner för att hjälpa andra företagare med min erfarenhet så de kan utveckla sina verksamheter och undvika misstag som är lätt gjort

 

Det hela började för ca 10 år sedan när jag kom i kontakt med flertalet nyanlända som inte bemästrade språket särskilt väl men ville trots allt starta ett nytt liv och etablera någon form av verksamhet. De stötte på en del problem som krävde hjälp och stöttning som de hade svårt att finna. Vissa hade startat sitt företag med egna besparingar, inte känner till allt om bolagsbildning, alltså hur man startar upp och bygger upp sin verksamhet, lagar och regler inom företagande och bokföring som man måste följa och kan ha det svårt att kommunicera med myndigheter. Här känner jag att det fanns ett stort behov att fylla, för det är inte en självklarhet hur man skall starta upp och driva ett företag.

 

Jag känner extra starkt för att kunna hjälpa dig med exempelvis bolagsbildning, rådgivning, löpande bokföring och även kontakt med myndigheter om det behövs.

contact

KONTAKTA OSS

Vasagatan 35, 411 37 Göteborg

Maila oss  |  Tel: (+46) 076-867 24 70

  • Twitter - svarta cirkeln
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Linkedin - svarta cirkeln

Tack för ditt meddelande! Vi svarar så fort vi kan.

bottom of page