top of page
Den rätta.png

Våra tjänster inom bokföring i Göteborg

Med över 15 år i branschen har vi samlat på oss en gedigen kunskap, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett urval av tjänster. Vårt engagemang styrs av att vi vill kunna hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva, inom ramarna för ekonomi. Så, hur kan vi hjälpa dig?

Kundreskontra

Oavsett om du behöver hjälp med några enstaka fakturor eller stora mängder tar vi gärna ansvar för din reskontra. Vi kan vara med från start, i utskick av faktura till kund, eller ta vid genom att registrera samtliga dokument i reskontran. När vi tar hand om din fakturering ser vi till att dina kunder alltid debiteras i tid samt skickar betalningspåminnelser och räntefakturor. Vi ordnar också så att du får en ekonomisk uppföljning, månadsvis, om hur ditt företag mår sett ifrån dess intäkter.

Läs mer om kundreskontra i Göteborg

Löneadministration

Som den största utgiften för ett företag kan löneadministration ofta kännas överväldigande. Under förutsättning att vi har tillgång till ditt företags bankkonto, så via en fullmakt, kan vi ta fullt ansvar för att betala ut, administrera och kontrollera lönerna till dina anställda. Vi håller också koll på semesterlöneskulder och ombesörjer semesterårsavslutet.

Läs mer om löneadministration Göteborg

Kundreskontra
Löneadministration
Löpande redovisning

Löpande redovisning

Ge oss fullständig kontroll över din bokföring, så ser vi till att alla siffror kontinuerligt registreras och organiseras på ett korrekt sätt. Att bokföra är en lagstadgad skyldighet som man inte får tumma på, så bespara dig själv det som kan kännas både tidskrävande och obegripligt. Genom att använda oss som din redovisningskonsult, förutsätter du att alla siffror i ditt bolag stämmer vid månadens slut. Allt du behöver göra är att inkomma med korrekt bokföringsunderlag, så fixar vi resten.

Läs mer om löpande redovisning i Göteborg

Leverantösreskontra

Leverantörsreskontra

Oavsett om du behöver hjälp med några enstaka fakturor eller stora mängder tar vi gärna ansvar för din reskontra. Vi kan vara med från start, i betalning av faktura till dina leverantörer, eller ta vid genom att registrera samtliga dokument i reskontran. När vi tar hand om dina inkomna fakturor ser vi till att dina leverantörer alltid får betalt i tid. Vi ordnar också så att du får en ekonomisk uppföljning, månadsvis, om hur ditt företag mår sett ifrån dess utgifter.

Hur kan vi hjälpa dig med leverantörsreskontra i Göteborg

Fakturering

Fakturering

Vi hjälper våra kunder med både enstaka och större volymer fakturor. Genom att låta oss hantera dina utgifter och inkomster kan du släppa kontrollen över papper och digitala dokument. Istället, kan du bara fokusera på kärnverksamheten. Vi ser till att dina fakturor innehåller samtliga komponenter och att de når mottagaren i tid. Vi håller också koll på företagets inkomna fakturor och ser till att de betalas inom ramen för kravet.

Läs mer om fakturering Göteborg

Momshantering och arbetsgivardeklaration

Momshantering & arbetsgivardeklaration

Via en fullmakt kan vi bli ditt deklarationsombud, vilket ger oss tillåtelse att hantera företagets skattekonto. Vi har också tillgång till att kunna upprätta moms- och arbetsgivardeklarationer elektroniskt, vilket betyder att du helt kan släppa kontrollen över den punkten. Vi har full koll på samtliga regler som gäller samt de tillfällen då Skatteverket förväntar sig att man skickar in dokument, vilket betyder att du helt kan lägga ansvaret i våra händer. Vi tar hand om din ekonomi, åt dig!

Årsredovisning

Årsredovisning

Ge oss fullständig kontroll över din bokföring, så ser vi till att alla siffror kontinuerligt registreras och organiseras på ett korrekt sätt. Att bokföra är en lagstadgad skyldighet som man inte får tumma på, så bespara dig själv det som kan kännas både tidskrävande och obegripligt. Genom att använda oss som din redovisningskonsult, förutsätter du att alla siffror i ditt bolag stämmer vid årets slut. Allt du behöver göra är att inkomma med korrekt bokföringsunderlag månad för månad, så fixar vi resten och skickar in årsredovisningen till Bolagsverket.

Deklaration

Deklaration

Oavsett om du är företagare eller privatperson så finns vi här för att reda ut frågetecken kring din deklaration. Vi hjälper dig att redovisa allt som du eller ditt företag tjänat föregående år samt hur mycket som ska ha skattats på det. Vi hjälper också till med eventuella tillägg och avdrag som du själv behöver lägga till i dokumentet. Med oss som partner behöver du inte hålla ordning på datum eller olika typer av deadlines, vi gör det åt dig!

Rådgivning

Rådgivning

Behöver du vägledning kring svåra beslut som rör ditt bolag? Kanske vill du ha guidning i hur du startar upp någonting helt nytt? Ekonomidelen i ett företag kan onekligen vara en riktig djungel, därför erbjuder vi rådgivning kring allt som du kan tänkas komma på vad gäller siffror, fakturering och bokföring. Även om du planerat att sköta ekonomin själv, kan det vara skönt att ha en engagerad axel att luta sig mot, likväl i början som en bit in i processen kring uppbyggnaden av ditt företag.

Har du några frågor kring tjänsterna?

Ta kontakt med oss här för mer information!

bottom of page